iiZetty's FotoPage

By: Bunda iiZetty

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 27-May-2011 18:04 Email | Share | Bookmark
saya dan FACEBOOK

maafkan aku kek yang x bersalah
eeeeeeee mood sgt geram pd diri sendiri..dah byk kali sy mcm nih..tiap kali bersua dgn Facebook, saya akan laghoo..(maksud nya lalai)....contoh terdekat baru saja berlaku just now..saya dah hanguskan cheese cake saya..semasa sedang layan FB..and ada bau2 wangi menyelinap dari ruang dapur terus ke ruang hidung saya..saya fikir itu petanda baik sebiji kek sedang mengembang..and saya terus layan FB lg..rasa mcm lamaaaa sgt..tetiba rs macam nak tgk...DEM !


oleh kerana terlampau hyper tensen geram, sy masuk tido tanpa kemas dapur, which is my mum dah sound 3 kali supaya make sure dapur mcm asal selepas wat kerja..SANGAT TERUK KAN??


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net