iiZetty's FotoPage

By: Bunda iiZetty

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 6-Mar-2011 03:21 Email | Share | Bookmark
Pakej yang kami dapat masa beli rumah.

lelalang yang agak subur di situ
tinggal cam tu jer
lagi campah
very the ....
memang peneguk tegar kickapoo
Huhuhuhuhu...gila lama x update fp...kebusyan melanda..tp heran gak , ape bende yg buat bonda busy sgt2 ek..rsnya xde ape sgt tp rs cam sgt busy..(atau sebenarnya MALAS)..hehehehehe..

Assalamualaikum semua...
Ermm tak tau nak start camne, rasanya nak share something dengan kawan-kawan..just luahan hati, tapi boleh gak kawan2 wat pengajaran...
Cani cerita dia, bonda ada beli satu rumah, Alhamdulilah kami telah jumpa satu rumah yang affordable dengan ekonomi kami. Thanks Allah kerana telah memudahkan hiduo kami...dlm masa 3 bulan, selesai lah sudah proses penukaran nama. Dan right after penyewa mengosongkan rumah, maka kami pun start proses renovation skit2 dan 1st bonda masuk rumah..rasa sangat sedihhh..tgk rumah tu mcm tong sampah...u ols tgk sendiri la gambar ok..kami pulak terpaksa sewa lori utk angkut sampah-sampah (memamg penuh satu lori ok..)...
Huhuhuhu..please be responsible skit lah..and im wondering ada ke manusia yang leh hidup dlm keadaan rumah penuh sampah sarap ( dan berbau ok..) mcm neh ek...hurmmmmm...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net