iiZetty's FotoPage

By: Bunda iiZetty

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 8-Jul-2008 03:32 Email | Share | | Bookmark
secara sukarela tag diri sendiri..

 
 
 
View all 4 photos...

saya dgn ini secara sukarela telah menawarkan diri kepada MamaFami (kesayangan)..untuk tag diri ini lantaran kebosanan yg melanda..layannnnnnnnnnnnnn...


7 tentang diriku

1. Suka makan, tp x pandai masak, skrg ngah blaja masak..
2. Suka ambik gambar, tp xde kamera power, ngah mnabung utk ittueeww..
3. Suka berkawan ( hrp2 dpt ramai kwn lam FP yg leh share ilmu2)..
4. Saya akan tolong, selagi saya mampu (saya bukan Along)..
5. Sensitif bl dgr bab kematian, kemiskinan n pengkhianatan..
6. Sense of humour (sikit je la..)
7. Bercita2 tggi utk jadi cth pada org lain

7 yang menakutkan aku

1. Ulat..yes ULAT..i hate ulat !!!!!!
2. D hari perhitungan nnt, pahala yg sedikit, dosa yg banyak..nauzubillah..
3. Enjin kete mati kat traffic lite..owh pleaseeeeee..
4. Org susah kerana kita (Aku da byk myusahkan mama aku.. )
5. Pemergian keluarga tcinta ( terutama mama, telah merasai pemergian ayah..)
6. Kegagalan berulang-ulang..
7. High ecpectation

7 lagu-lagu yang aku suka

1. seme lagu raya nyanyian semua org..
2. Seme lagu nyanyian diri sendiri..
3. Lagu XPDC
4. Lagu dato' Siti Nurhaliza
5. Nasyid
6. Dangdut
7. lagu Indon

7 perkara yang aku suka sebut

1. Oh My God ..
2. cooolll..
3. yekeeeeeeeeeee..
4. Astaghafirrullah'alazimmmmmmmm
5. Baiklah..
6. Yippie..
7. lu pk a sndri..

7 perkara yang amat bernilai

1. MAMA, tiada pengganti..
2. Dear Husband
3. Adik beradik yg byk bersama susah dan senang..penyokong setia si husna
4. Kesihatan yang membolehkan aku terus menikmati hidup..
5. MASA..dihambat masa kadang2 aku terleka..
6. Sahabat yang mengerti..
7. Pancaindera..Alhamdulilah..

7 perkara pertama berlaku dalam hidup

1. kehilangan buat selamanya arwah ayah..
2. 2002 ada motor sndri, 2008 ada kete sndri..
3. Menjadi isteri org 2008
4. Form 4, menang science essay (pertama dan terakhir)
5. Kena tag kat FP..
6. Kantoi dgn cekgu sbb gaduh dgn skolah sbelah 1997..sweet sgt, semangat berkumpulan yg tinggi..
7. Konvo 2004 n 2007..


x tau la btol ke x cara sy jwb tag nih..
hentam saje lah ..

sekian lah sahaja dari saya pabloiiZetty



byeee..


Sunday, 29-Jun-2008 07:39 Email | Share | | Bookmark
Makro..

 
 
 
makrooooooo...







Sunday, 29-Jun-2008 06:10 Email | Share | | Bookmark
Sorry Qeef, Alang x buat lagi..

 
 
 
View all 10 photos...
Petang jumaat yang lampau, anak sedara saya nama dia Muhammad Aqeef Farish telah menjadi mangsa saya dan adik (Husna) ..kami menjadikan dak tu sebagai model tuk entry kali ni..budak ni sangat cuteeeeeeeeeeeeee ( sape lg nk puji kalo bkn makcik dia )..mula2 kami shooting kat depan umah, puas bgaya kami ke belakang umah..Husna cadangkan supaya shoot dlm besen berisi air, mmg bernas idea tu..kami ke belakang n memulakan sessi fotografi..ngah sonok qeef lam besen, dak tu ngan sendrinyer melonjak..pe lagi, muka dia tsembam ke tanah..lantas cu myelamatkan qeef dan rasuah dia dgn nestum n susu.. nmpknya sessi fotografi xleh dteruskan, abang dia along n angah pon take over..saksikan..

dak cute


aksi manje..


aksi feberet..


gaya lepas tsembam


abg2 take over..


habes tcalar idungmu


Sunday, 29-Jun-2008 02:31 Email | Share | | Bookmark
Sotong Masak Merah..

 
 
 
Hari ini merupakan hari yang agak bertuah bagi mama sy..kerana sy telah terbuka hati dgn sendirinya utk masuk dapur, kerana sebelum ini asek dia aje yang kena masak.Dengan penuh rs tanggugjawab sy telah mengambil langkah utk masak hr ini gmbr last tu adik laki sy dapat sotong time dia g candat dgn kwn2 dia, kuar kelaut ni mmg hobi dia , almaklumla org pantai..jeng3..resepi ni diambik dari FP mamazieza..TQ mamazieza..cuma bezanya sotong sy ni besar, n resepi mamazieza guna sotong kecik, dia panggil cumi..ni hidangan tuk hubby yg sampai mlm nnt..

cane..ok x?..



dan lagi ..


sutung adik laki saya dpt masa g candat..


Thursday, 26-Jun-2008 05:42 Email | Share | | Bookmark
Buah tangan dari opis mate..N.A.I.S.Y.Z IMAGE

 
 
 
View all 15 photos...
keseme gmbr ni d ambil oleh opis mate saya..dia dgn sukarela mjadi photographer pd hr kejadian (many many thanks !!!) ..ini seme lantaran minatnye yg mdalam dm bdang fotografi..nama beliau ialah NAIM..skrg ni beliau ngah bjinak-jinak dgn acara amik gambar ni..kalo ada sesape jumpa gmbr tcalit N.A.I.S.Y.Z. IMAGE tu, aa tu air tgn dia la tu..kalo da minat dan seni, bt pape pun jd cantik dan seni mmandangnya..sila2 mjamu mata dn jgn lupa leave a comments..br le meriah FP sy nih..hehe..

sessi menjenguk d jendala..


check-up..


The stempek stone..


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net