iiZetty's FotoPage

By: Bunda iiZetty

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 22-Jul-2008 07:56 Email | Share | | Bookmark
Jelly Kristal..

 
 
 
View all 4 photos...
mode ambik gmbr kali ni berkisar mengenai objek2 dlm umah jer, may b sbb cuaca agak terik kat luar sana..(saya takut cair..) ...huhu..gurau je sain2...saksikan jelly kristal mama saya jadi mangsa...

mangsa diperati dari jauh..


close up..


ada cap jari sape ntah...


and lastly..


Tuesday, 22-Jul-2008 07:16 Email | Share | | Bookmark
Heppy Bestday to dear Hubby..

 
 
Meskipun birthday hubby dsambut lewat 3 hari, namun suasana cukup meriah dgn percikan bunga api, fire fly dan badut2 berkeliaran...heeeeeeeee

Dear Hubby...
Sir Asnawi


For better or worse, through thick and thin,
you've been there by my side
sharing the laughter and the tears
through life's uncertain ride.
We don't know what the future has
in store for you and me
but this I know, without a doubt,
the best is yet to be.


Sincerely from ur wife
iiZetty

22 July 2008


tiup jgn x tiup..tgk la mata qiqi tuu..btw, ni bukan ank kami ye, ank sdara sy..


topping strawberry yg sodapppppp..


Tuesday, 22-Jul-2008 06:23 Email | Share | | Bookmark
Kelisa....

 
 
 
View all 4 photos...
here are some pic ikan kelisa belaan adik laki saya...
n kat bwh ni ada info skit psl ikan kelisa dipetik dari http://ms.wikipedia.org


Ikan Kelisa (bahasa Inggeris: Arowana) juga dikenali sebagai "Dragon Fish" atau "Bony-tongued Dragon" oleh sesetengah masyarakat Cina serta para pengeksport/pengimport khususya, adalah spesis ikan hiasan eksotik air tawar yang amat diidamkan oleh kebanyakan pemelihara ikan hiasan akuarium. Ini adalah kerana spesies ini mampu mempamerkan keasliannya sebagai ikan hiasan klasik yang bermutu tinggi.

Semua ikan kelisa mempunyai kepala yang agak bertulang, dan badan memanjang yang dilitupi sisik besar dan berat dengan corak mozek terusan. Sirip dorsal dan dubur mempunyai sinar lembut dan agak panjang, manakala sirip pektoral dan ventral adalah kecil. Nama bony-tongue (lidah-tulang) berasal dari tulang bergigi di dasar mulut ikan kelisa, 'lidah', yang menggigit kepada gigi di lelangit mulut. Digelar dragon (naga) pula kerana sisik dan sesungutnya yang besar, menyerupai naga Cina. Ikan kelisa boleh mendapat oksigen dari udara dengan menyedutnya ke dalam pundi renangnya, yang berkedut dengan kapilari seperti tisu peparu.

meluncur perlahan..


gaya kedua..


bebuih airation..


Tuesday, 22-Jul-2008 04:22 Email | Share | | Bookmark
Bereksperimen dgn tetesan air ...

 
 
 
View all 6 photos...
Dek kerana terliur tgk gmbr titisan air org, maka sy pong dgn langkah drastik telah mencuba dan hasil cubaan itu dipaparkan kat sni..errrrrr..sedia dikritik mengenangkan diri ini yg masih belajar...

gmbr memula..


crop bhgn yg ingin d highlight..


my masterpiece..


Thursday, 10-Jul-2008 07:50 Email | Share | | Bookmark
kecewanyer.........

 
 
 
View all 4 photos...
pagi td saya telah mengecek result tuk DPLI (Diploma Perguruan Lanjutan Ijazah)....xde rezeki..
..lalu sy pun kuar utk mgubati hati yg lara ni..cam bese jika sy ngah sedey sy akan

1) Mkn best2..(biasa western..)..walopun ngah kopak..
2) Menangis
3) Mengalih perhatian ke hobi-hobi sy..
4) jln2..

antara keempat2 diatas, idea ke empat paling best, lantas sy telah berjalan2 ke kedai buku berhampiran, nmpknya perhatian sy teralih pada sebuah majalah yg best "DIGITAL CAMERA"..kena la dgn hobi saya..tnpa berfikir pnjng sy trus beli n study..ermm mmg mjlh ni bjaya mgalih perhatianku yg sdang berduke lareee ni...

cover depan..


mcm2 info ader..


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net