Automate your Marketing
with Womplify




 
iiZetty's FotoPage

By: Bunda iiZetty

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Friday, 27-May-2011 18:04 Email | Share | | Bookmark
saya dan FACEBOOK

maafkan aku kek yang x bersalah
eeeeeeee mood sgt geram pd diri sendiri..dah byk kali sy mcm nih..tiap kali bersua dgn Facebook, saya akan laghoo..(maksud nya lalai)....contoh terdekat baru saja berlaku just now..saya dah hanguskan cheese cake saya..semasa sedang layan FB..and ada bau2 wangi menyelinap dari ruang dapur terus ke ruang hidung saya..saya fikir itu petanda baik sebiji kek sedang mengembang..and saya terus layan FB lg..rasa mcm lamaaaa sgt..tetiba rs macam nak tgk...DEM !


oleh kerana terlampau hyper tensen geram, sy masuk tido tanpa kemas dapur, which is my mum dah sound 3 kali supaya make sure dapur mcm asal selepas wat kerja..SANGAT TERUK KAN??


Friday, 20-May-2011 16:36 Email | Share | | Bookmark
Tart Cheese Bluebeerry

 
dak br blaja wat tart..ermmm ok la..cuma filling kat atas tu masih x kemas..sememehhhhh ajerr..


Friday, 20-May-2011 15:38 Email | Share | | Bookmark
Tart Telur

 
sedang mencari-cari formula yg betul untuk filling telur supaya kelihatan tenang aje di permukaan..



Thursday, 14-Apr-2011 07:42 Email | Share | | Bookmark
Damia menanda kawasan

 
 
 
View all 10 photos...
semalam kami pergi tengok rumah, progress so far 80%...cuma tinggal tiles kat car porch tak pasang lagi, pastu kabinet x siap lagi..
2 perkara tu x siap ag, once dah siap nanti leh terus duduk, x kisahlah xde perabot lagi pun..nanti leh beli sedikit demi sedikit..berdikit-dikit kekdahnya..

ermmm pastu damia dah jumpa bakal kawan2 dia..budak2 tu nampak ok dan tak ganas...dan petang semalam dia dah tanda kawasan nanti senang dah pindah leh terus main sama2...


Sunday, 6-Mar-2011 03:21 Email | Share | | Bookmark
Pakej yang kami dapat masa beli rumah.

lelalang yang agak subur di situ
tinggal cam tu jer
lagi campah
View all 5 photos...
Huhuhuhuhu...gila lama x update fp...kebusyan melanda..tp heran gak , ape bende yg buat bonda busy sgt2 ek..rsnya xde ape sgt tp rs cam sgt busy..(atau sebenarnya MALAS)..hehehehehe..

Assalamualaikum semua...
Ermm tak tau nak start camne, rasanya nak share something dengan kawan-kawan..just luahan hati, tapi boleh gak kawan2 wat pengajaran...
Cani cerita dia, bonda ada beli satu rumah, Alhamdulilah kami telah jumpa satu rumah yang affordable dengan ekonomi kami. Thanks Allah kerana telah memudahkan hiduo kami...dlm masa 3 bulan, selesai lah sudah proses penukaran nama. Dan right after penyewa mengosongkan rumah, maka kami pun start proses renovation skit2 dan 1st bonda masuk rumah..rasa sangat sedihhh..tgk rumah tu mcm tong sampah...u ols tgk sendiri la gambar ok..kami pulak terpaksa sewa lori utk angkut sampah-sampah (memamg penuh satu lori ok..)...
Huhuhuhu..please be responsible skit lah..and im wondering ada ke manusia yang leh hidup dlm keadaan rumah penuh sampah sarap ( dan berbau ok..) mcm neh ek...hurmmmmm...




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net